Σέριφος Διαμονή

Επιλογές διαμονής στην Σέριφο

Online Κρατήσεις ξενοδοχείων στην Σέριφο, χωρίς έξοδα και προμήθειες στις καλύτερες τιμές!!!

Η Σέριφος διαθέτει αρκετές επιλογές για τον επισκέπτη. Από οργανωμένο κάμπινγκ για τους φυσιολάτρες μέχρι πολυτελείς βίλλες. Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές θα βρείτε ένα πλήθος από ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα και studios που μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα ζευγάρι μέχρι ολόκληρες οικογένειες ή παρέες. Φυσικά στις επιλογές σας για διαμονή στην Σέριφο περιλαμβάνονται και αρκετά ξενοδοχεία.

Σέριφος Διαμονή

Online Κρατήσεις ξενοδοχείων στην Σέριφο, χωρίς έξοδα και προμήθειες στις καλύτερες τιμές!!!

Ποιο μέρος στην Σέριφο να επιλέξετε για την διαμονή σας στο νησί

Η Σέριφος εκ των πραγμάτων είναι περισσότερο ανεπτυγμένη στον άξονα Λιβάδι – Χώρα. Οι περισσότερες επιλογές για την διαμονή σας βρίσκονται εκεί. Το Λιβάδι, το λιμάνι της Σερίφου είναι το τουριστικό κέντρο του νησιού, εκεί βρίσκονται τα περισσότερα καταλύματα και τα περισσότερα καταστήματα. Στο Λιβάδι και στην συνέχεια του τον Αυλόμωνα, θα βρείτε πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία και είναι μια σίγουρη επιλογή καθώς από εδώ μπορείτε να πάτε εύκολα παντού στην Σέριφο.
Μια άλλη επιλογή για την διαμονή σας μπορεί να είναι η Χώρα. Στην Χώρα θα βρεθείτε σε έναν παραδοσιακό κυκλαδίτικο οικισμό με απίστευτη ομορφιά. Η Χώρα μπορεί και αυτή να αποτελέσει το κέντρο για την περιήγηση σας στην Σέριφο, ενώ προσφέρει αρκετές επιλογές διασκέδασης.

Η Τρίτη περιοχή που προσφέρει πολλές επιλογές για την διαμονή σας είναι η περιοχή Λιβαδάκια. Μόλις μερικά λεπτά απόσταση από το Λιβάδι, ακριβώς πίσω από τον λόφο του λιμανιού, τα Λιβαδάκια είναι ένας αναπτυσσόμενος τουριστικός οικισμός, σωστότερη επιλογή διαμονής για κάποιον που τον ενοχλεί να μένει στο λιμάνι του νησιού.

Βέβαια υπάρχουν επιλογές διαμονής και σε άλλα μέρη της Σερίφου. Εκτός από τους τουριστικά ανεπτυγμένους οικισμούς. Χρήσιμες για αυτούς που χρειάζονται απομόνωση και δεν θέλουν να έχουν δίπλα τους τις ευκολίες της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά χρειάζονται διακοπές με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Σε κάθε περίπτωση στην Σέριφο, ακόμη και σε σχέση με τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε μπορείτε να βρείτε για την διαμονή σας το κατάλυμα που σας ταιριάζει.

Online Κρατήσεις ξενοδοχείων στην Σέριφο, χωρίς έξοδα και προμήθειες στις καλύτερες τιμές!!!

ΣΕΡΙΦΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ